Szállás árak Echo Residence All Suite Hotel

Echo Residence All Suite Hotel

Címlap » Tihany » Tihanyi szállások » Echo Residence All Suite Hotel » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Kedvezményes ajánlatok

Akciós hétköznapok
-10%
Wellness pihenés Tihanyban félpanzióval - hétköznap 2 éjszaka, félpanzióval 2024-01-01 - 2024-12-29 között - Egy 8 éven aluli gyermek részére ingyenes
18 092 Ft /fő/éj-től
Akciós hétvége
-10%
Wellness pihenés Tihanyban félpanzióval - hétvége 2 éjszaka, félpanzióval 2024-01-01 - 2024-12-29 között - Egy 8 éven aluli gyermek részére ingyenes
19 814 Ft /fő/éj-től
Akciós üdülés
-10%
Wellness pihenés Tihanyban félpanzióval - üdülés 2 éjszaka, félpanzióval 2024-01-01 - 2024-04-20 között - Egy 8 éven aluli gyermek részére ingyenes
18 092 Ft /fő/éj-től
Nyugdíjas
-10%
Wellness pihenés Tihanyban félpanzióval - senior 2 éjszaka, félpanzióval 2024-01-01 - 2024-12-20 között - Egy 8 éven aluli gyermek részére ingyenes
18 092 Ft /fő/éj-től

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-10%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
helyszín
  • Zöldövezet
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Őrzött parkoló, Konferencia terem, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Svédasztalos reggeli, Kert, Zárt parkoló, Garázs, 24 órás portai szolgálat, Autókölcsönzés, Étterem, Vegetáriánus konyha, Tárgyaló terem
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Telefon, Internet csatlakozás, Minibár, Hajszárító, Nemdohányzó szoba, Szobaszéf
  • Szépség szolgáltatások
    Szauna, Masszázs
  • Sport szolgáltatások
    Meleg vizű fedett medence

Echo Residence - All Suite Hotel

Az Echo Residence All Suite Hotel, a Balaton északi partján, Tihany egyik legszebb kilátással rendelkező részén, csendes, exkluzív környezetben, egész éven át várja vendégeit.

A szálloda a Balaton parttól 50 m-re, 10 ezer négyzetméteres, ősfás területen, 2 épületben, 18 lakosztályt és kiegészítő szolgáltatásokat kínál: wellness részleg 15 méteres úszómedencével, pezsgőfürdővel, finn szaunával és napozó terasszal, hangulatos étterem a modern magyar konyha ízeivel és kitűnő hazai borokkal, masszázs, rendezvényterem 30 főig, díjmentes WiFi hozzáférés, valamint őrzött parkoló és garázs. A tóparton található vitorláskikötő a vitorlázás szerelmeseinek, a strand a pihenni vágyóknak nyújt kellemes kikapcsolódást.


SZOBAINFORMÁCIÓ

Minden nem dohányzó, tágas, modern stílusban berendezett lakosztály alapfelszereltségéhez tartozik: fantasztikus balatoni kilátást biztosító, bútorozott erkély, panoráma ablakok, szabályozható légkondicionálás, LCD TV lakrészenként, telefon, WiFi hozzáférés, fürdőszoba, fürdőköpeny, hajszárító, higiéniai ápolókészlet, finom tollpárnák és minőségi textilek, minibár, széf. A lakosztályok berendezésének harmonikus színvilágában a nyugtató földszínek és a friss türkiz dominál.

Lakosztály típusok:

Deluxe Suite
49 m² alapterületű, két légteres lakosztály: egy hálószoba franciaággyal vagy két különálló ággyal és egy nappali kinyitható kétszemélyes kanapéval, kádas fürdőszobával.

Echo Suite
64 m² alapterületű, három légteres lakosztály: két hálószoba franciaággyal vagy két különálló ággyal és egy nappali kinyitható kétszemélyes kanapéval, egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszobával.

Echo Premium Suite
Az Echo Suite felszereltsége egy saját szaunával gazdagítva.


TOVÁBBI SZÁLLODAINFORMÁCIÓ

A szálloda Tihany nyugodt részén, a Balatonra nagyszerű kilátást biztosító Kopaszhegyen található. A Balaton parti strand és vitorláskikötő egy rövid sétával is könnyen elérhető, 18 lyukú golfpálya pedig 5 km-re fekszik.
Az Echo Residence lakosztályai két épületben helyezkednek el. A Vital wellness részleg szolgáltatásai egy közeli önálló épületben vehetők igénybe. A szálloda teljes területe légkondicionált és nem dohányzó, valamint díjmentes WiFi hozzáférést biztosít. A szálloda legkisebb vendégeinek babaágyat és etetőszéket díjmentesen biztosít.

fizetési lehetőségek
kedvezmények
Gyerekek    

0-6 éves korig szállás és ellátás grátisz pótágyon
6-12 éves korig a felnőtt ár 50%-a pótágyon

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Sport, aktív pihenés, Bortúra, Vízpart, Balaton
  • TELEPÜLÉS
    Tihany
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Apartmanhotel
  • CÍM
    8237 Tihany, Felsőkopaszhegyi út 35.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
Tihanyi és környéki programok
További találatok: |
Település ismertető
  • Tihany

    Tihany Veszprém megyében, a Balatonfüredi kistérségben, a Balatont két medencére osztó Tihanyi-félszigeten feks...